Sterk Merk

print

Logo

Download de verschillende logo's van Avans:

Logo Avans Hogeschool JPG

Logo Avans University of Applied Science JPG

Download de verschillende handtekening logo's:

Handtekening logo Avans Hogeschool

Handtekening logo Avans University of Applied Sciences

Handtekening logo Avans Academie associate degrees

handtekening logo Avans Associate degrees academie

Binnen Avans communiceren we op 3 hoofdniveau's.

  1. Corporate
  2. Academies, diensten en expertisecentra
  3. Derden, externe partijen die verbonden zijn met Avans

Bij de eerste 2 niveaus gebruiken we het logo van Avans Hogeschool. En voor internationaal gebruik Avans University of Applied Science. De Associate degrees Academie en de Juridische Hogeschool hebben alle 2 een eigen logo.
Academies kunnen daarnaast in de vormgeving van hun uitingen gebruik maken van een toegevoegde witte balk om de naam van hun opleiding(en) te benoemen.

We communiceren niet met aparte logo’s voor de communicatie van projecten. Dit bevordert niet de consistentie en helderheid van de afzender. Voor het communiceren van grote projecten of overkoepelende thema’s kun je gebruik maken van typerend foto/beeldmateriaal of specifieke teksten/headers voor extra aandacht. Soms kan een aanvullend stijlelement handig of nodig zijn. Deze is nooit ter vervanging van het logo en altijd aanvullend aan de Avans-huisstijl. 

Bij het derde niveau van communicatie is het soms wel wenselijk om gebruik te maken van een ander logo, naast dat van Avans. Bijvoorbeeld om de samenwerking te laten zien. Je maakt dan wel gebruik van het Avans-logo in de aftiteling met erboven 1 van deze 5 toevoegingen:   

  • samen met
  • een initiatief van
  • in samenwerking met 
  • onderdeel van   
  • powered by
Laatst bijgewerkt op 10 mei 2021.